Gizlilik Politikası


KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AÇIKLAMA VE GİZLİLİK POLİTİKASI

Denge Grup Bims İnş. Ltd. Şti , Sepetimde yok yok kullanıcıları için kişisel verilerin korunması konusundaki temel bilgilere aşağıda yer verilmiştir. Sepetimde yok yok, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") m. 10'dan doğan aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamaları müşterilerimizin ve web-sitemizi kullanan 3. kişilerin dikkatine sunar. Sepetimde yok yok  Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama metnini yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutar.

1) Sepetimde yok yok kişisel verilerin toplanmasında hangi yöntemleri kullanıyor?

Web sitesinden işlem yapan müşterilerimizin verdikleri veriler, müşterilerimizin rızaları ve mevzuat hükümleri uyarınca Sepetimde yok yok tarafından işlenmektedir. Sepetimde yok yok'a ait olan web sitesi çerez (cookie) kullanan bir sitedir. çerez; kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısına depolanarak söz konusu cihazın tespit edilmesine olanak tanıyan bir dosyadır.

2) www.sepetimdeyokyok.com çerezleri nasıl kullanılmaktadır?

www.sepetimdeyokyok.com çerezleri; yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi kullanımınızı kişiselleştirmek için kullanır. Bu kullanım parolanızı kaydeden ve web sitesi oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri ve web sitesi/mobil uygulamaya daha sonraki ziyaretlerinizde sizi hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir.

3) Sepetimde yok yok kişisel verilerinizi nasıl koruyor?

Sepetimde yok yok ile paylaşılan kişisel veriler, Denge Grup firması gözetimi ve kontrolü altındadır. Denge Grup, yürürlükteki ilgili mevzuat hükümleri gereğince bilginin gizliliğinin ve bütünlüğünün korunması amacıyla gerekli organizasyonu kurmak ve teknik önlemleri almak ve uyarlamak konusunda veri sorumlusu sıfatıyla sorumluluğu üstlenmiştir. Bu konudaki yükümlülüğümüzün bilincinde olarak veri gizliliğini konu alan uluslararası ve ulusal teknik standartlara uygun surette periyodik aralıklarda sızma testleri yaptırılmakta ve bu kapsamda veri işleme politikalarımızı her zaman güncellediğimizi bilginize sunarız.

Verilerinizin gizliliği ve güvenliği için sormak istediğiniz tüm sorularınızı cevaplamaya hazırız. İletişim sayfamızdan veya Hakkımızda sayfasımızdan bize ulaşabilirsiniz.